Sociale medier til mange formål


Formålet med denne blog er at formidle gode sociale medier.

Sociale medier kan anvendes til mange forskellige ting privat og professionelt. En af mange stærke sider er, at de har en høj grad af brugerstyring og derfor åbner op for selvstændighed og kreativitet. Den sociale side er et andet plus, der bidrager til samarbejde og videndeling. De sociale medier er medvirkende til at vi bliver mere synlige for hinanden gennem lagring af egen og fælles aktivitet. De sociale medier sikrer, at vi nemt har adgang til vores ting uafhængigt af tid og sted gennem den bærbare computer eller mobiltelefonen eller andre produkter med adgang til Internettet.

Jeg er sikker på, at der vil være mange læsere, der også vil give deres bidrag gennem kommentarer, så de forskellige medier kan ses i mange perspektiver og ud fra den kreative indfaldsvinkel. Jo flere øjne, des flere anvendelsesmuligheder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.