Twitter – hurtig og nem videndeling


På Twitter kan du lynhurtigt opbygge et netværk, som du kan få gavn af i mange sammenhænge og i forhold til forskellige emner. Det såkaldte hashtag muliggør at man kan søge inden for forskellige områder/temaer fx #netværksskolen. Prøv at lave en søgning på dette hashtag eller skriv selv et tweet, hvor du slutter med dette hashtag. På den måde kan du bidrage til en videndeling om netværksskolen. Forestil dig også at bruge hashtags i undervisningen og på den måde lynhurtigt få input fra alle elevernes telefoner eller andre devices.
www.twitter.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.