Universal subtitles


Her er en hjemmeside som giver god mening i sprogundervisningen. http://www.universalsubtitles.org. Hvad vil der ske i sprogundervisningen, hvis eleverne skal arbejde med at sætte tekst på videoer fra fx YouTube eller Vimeo? Og læreren vil hurtigt kunne gøre små informative videoer forståelige for alle elever. Værktøjet fungerer nemt og smidigt, og herunder er en kort instruktionsvideo, hvor du selvfølgelig kan vælge danske undertekster 😉 Når man redigerer en video kan den efterfølgende deles, og det er også muligt for andre at tilføje eller redigere underteksterne. En god detalje som bidrager til samarbejde.
Instruktionsvideo til Universal subtitles
God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.