Twitch.com – TV Live med primært fokus på computerspil


Streaming af TV er efterhånden hver mands eje, men det overrasker lidt, når man opdager at en af de mest streamede videokanaler omhandler computerspil men også andre begivenheder som fx skabelsen af kunstværker.

Beskrivelsen af siden lyder:

Founded in June 2011, Twitch is the world’s leading social video platform and community for gamers. Each month, more than 100 million community members gather to watch and talk about video games with more than 1.7 million broadcasters. Twitch’s live and video on demand platform caters to the entire video game industry, including game developers, publishers, media outlets, events, casual content creators, and the entire esports scene.

By the Numbers

100+ million unique viewers per month

1.7+ million unique broadcasters per month

12,000+ members of the Twitch Partner Program

106 minutes watched per person per day

2+ million peak concurrent sitewide viewers

Det er store tal! Computerspil er en verden for sig, og den fylder rigtig meget i mange menneskers liv. Jeg har tidligere sat computerspil på dagsordenen, og jeg mener fortsat, at der er vigtigt arbejde at gøre med denne genre i skolen. Ud over dette skal der også arbejdes med en kanal som denne, da det er en vigtig del af mange børn og unges liv. Det myldrer frem med nye genrer og subgenrer, og de skal gøres til genstand for dannelse og uddannelse.

E-sport stormer frem, og hvem ved om FIFA-spillene vipper de rigtige turneringer af pinden i fremtiden. Der kan allerede findes odds på disse begivenheder. Der er spændende drøftelser at gøre med hinanden i forhold til de mange nye arenaer.

Se live fra specifikke spil: 

Se live fra specifikke kanaler: 

Følg dine favoritter:

Har du mod på at fremvise dine evner, er der masser af værktøjer til streaming: 
God fornøjelse med alternative tilgange til indholdssiden i skolen 😃 Find vejen via http://twitch.com. Der er nem adgang til at se indhold via app.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.