Kompetenceudvikling

Via nedenstående link kan du tilmelde dig Microsofts hjemmeside for undervisere. Du anvender din e-mail fra Office 365. Der er adgang til et hav af ressourcer, og du kan uddanne dig, via de mange forløb, der findes på siden. Det være sig i forhold til forskellige programmer i Office 365, eller det kan være i forhold til 21st century skills i undervisningsmæssig sammenhæng. Hvis du er interesseret i at blive optaget i det virtuelle og fysiske netværk for undervisere, kan du kontakte Thomas Dreisig. Gennem uddannelse og deltagelse i netværket er det muligt at blive certificeret som Microsoft Innovative Educator.

Som en del af Office 365 er det også muligt at anvende MineCraft i undervisningen. Via dette link findes ressourcer – både i forhold til at lære spillet og til anvendelse i spillet sammen med eleverne.

Minecraft Education Edition

Mange tror, at man skal evne at bygge en masse i Minecraft… det kan man også godt, men der ligger allerede en masse ressourcer, som er lige til at anvende. Det gælder både for de humanistiske og naturfaglige områder.

Minecraft kræver en licens. Enten som en fælleskommunal aftale, eller som en aftale for klasser. It-konsulent Thomas Dreisig Thygesen kan kontaktes for hjælp, hvis der er ønske om køb af licenser.

Minecraft kan spilles på MacBook og PC. Det er ikke tilgængeligt på iPads.

På Twitter kan du følge profilerne:

@Microsoft_EDU

@Office365