Medier i skolen

Medier er ikke bare ligetil. Der er mange forskellige medier. Bøger, film, lyd, billeder og meget andet. Medier giver forskellige måder at møde verden på gennem indtryk, og de giver forskellige muligheder for at udtrykke sig. Medier er også computere, tablets og mobiltelefoner, og de mange områder, som de giver adgang til.

Denne hjemmeside beskriver egnede digitale medier til anvendelse i en uddannelsesmæssig sammenhæng. Hjemmesiden giver også bud på aktuelle uddannelsesdiskurser.

Medier kan anskues med forskellige briller. Fx faglighed, indhold, samarbejde, deling, produktion, kreativitet mm. En didaktisk palet med masser af muligheder.

En af mange stærke sider ved digitale medier er, at de har en høj grad af brugerstyring og derfor åbner op for selvstændighed og kreativitet.

Sociale medier kan anvendes til mange forskellige ting privat og professionelt. Den sociale side er et plus, der bidrager til samarbejde og videndeling. De sociale medier er medvirkende til at vi bliver mere synlige for hinanden gennem lagring af egen og fælles aktivitet. De sociale medier sikrer, at vi nemt har adgang til vores ting uafhængigt af tid og sted gennem den bærbare computer eller mobiltelefonen eller andre produkter med adgang til Internettet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.