OneNote – det bedste notesprogram og så det er gratis!


OneNote er et suverænt program, der både kører i browser og som program på PC og Mac samt som app på alle typer af devices.

OneNote integrerer alle medier og

Hvis I har O365 kan man opsætte klassenotesbøger med fælles sektioner og med sektioner for hver elev. Hvis du selv opretter en notesbog kan du dele hele notesbogen med klassen og tildele hver elev en sektion med kodeord. I en sektion kan der tildeles undersider ift. forskellige fagområder, datoer mm. På den måde har du et samlet overblik et sted.

“privatbruger”

OneNote har desværre ikke været tilstrækkeligt inddraget i folkeskolen endnu, men det er et værktøj som oftest anvendes på ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Forhåbentlig ændrer dette sig, da OneNote både er en videncentral for fællesskabet og den enkelte. Oven i integrerer det tanken om mediers ligeværd, og alle elever får denne vej en personlig stemme i skolens rum.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.